erovie

pánové jsem totální blb a zaplatil jsem zkušební členství na půl roku. Nevíte, jak se odhlásit? jestli poslat ten fax do lucemburska a dát stopku v bance, aby nesosali další peníze? Můžete někdo poradit. Moc díky!

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

4 replies

Já to bohužel zaplatil taky a nevím jak to zrušit. Platby odcházejí aniž bych chtěl

ahoj ... tak jak jste dopadli??? mám teď stejný problém, tak ocením jakoukoli radu. Jinak já poslal ten fax o zrušení prémiového členství, druhý den mi to zrušili, s tím že, na další termín nebude členství prodloužené, ale do konce tohoto členství můžu i nadále stránky využívat nebo smazat profil ... tak jsem svůj profil smazal. A myslel jsem, že je tedy vše OK ... ale teď mi strhli další peníze z účtu což jsem se divil. Není to sice stejný účet jako byl ten první při registraci, ale nikam jinam jsem svoje údaje o platební kartě nikdy neposílal, tak počítám, že to bude taky odtud. ... tak bych chtěl zjistit, jak to zastavit, aby mi ty peníze za měsíc zase nestrhli. ... dík za info!

zdravim panove mam uplne ten stejny problem, akorat ze stim ze me rovnou poslali email ze z me kreditni karty nelze penize zaplatit, neb jsem si to nechaval blokovat, skrze tyto připady a došlo mi rovnou upozorněni na exekuci, okamžitě jsem napsal email že to chci zrušit, a dopsal jsem tam i že oznameni o exekuci nemuže chodit emailem ale musi chodit piseme postou s razitky a potvrzenimi,
tak jsem zvedavy jak pochodim

Celá ta jejich blbá filosofie spočívá na tom,že na titulní stránky presentují ty nejhezčí kostičky,aby natáhli blbce jako jsme my a platily, docela bych i pochyboval o tom jestli jsou vůbec ty baby reál,aby to nebyly jen počítačové
simulace technika jde šíleně do předu pro jistotu nic neplatit a ani na to nechodit
a jít do noč.podniku ten je asi reálný,ale drahý.Jak to zrušit to netuším,ale jo je to
fakt exekuce asi jedině poštou a příkazem,nebo ty jejich nabídky raději neakceptovat a ty stránky nenavštěvovat jo jasně jsme chlapi.

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Erovie
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami