všivárna

zdravím,taky jsem si nevšiml a zaplatil jsem kartou skoro 2400 kč.
Nyní zjišťuji co dělat,abych se odhlásil a dostal peníze zpět. Poraďte jestli se Vám něco podaří. Jsou to všiváci!!!

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

5 replies

PROSÍM POZOR! Pojďte spojit své síly - mám stejný problém s erovie, potažmo společností Interdate S.A. se sídlem v Lucembursku.
Za prve bych nikdy nezaplatil 2 300,-Kč za členství v nějakém klubu i-netové seznamky: Ve chvíli placení s největší pravděpodobností přesune softwarový robot těchto podvodných stránek desetinnou čárku částky k placení.
Za druhé: tzv. Obchodní podmínky firmy Interdate v Češtině se objevily jak "náhodou" volně na netu před pár dny, kdy jsem si už se zmíněnou firmou čile dopisoval (tedy: ŽÁDNOU EMAILOVOU ADRESU neuváděli, posílal jsem recomando dopis do Luxemburku).
Hodlám s nimi jít na soud - samozřejmě zde v ČR, neboť "zločin" se stal v této republice.
Prosím, kontaktujte mne emailem, kdo se chcete zapojit a bránit se! Email: [email protected] nebo [email protected]

problémy s erovii mam tež ,udelal jsem jedinou věc co sla a nechal zrusit kartu okamzite a podal jsem bance reklamaci a tim se stalo ze banka si vyžádala platbu zpet a resi to , jiz mi prisli dva vyhruzne maily ze pokud nezaplatim tak ze na mne poslou vymahace a tak

mám stejný problém s interdate sa a uvažují o zrušeni karty u banky poněvadž ten smluvní vztah s nimi je nevypověditelny

..zdravím,ti šmejdi si automaticky strhli opět platbu,nechápu to....zrušil jsem kartu a nechal si vystavit novou,tím to ale asi nekončí,protože jsem zřejmě i nadále ač proti své vůli uživatelem erovie,jednak platba je asi teda na rok dopředu,takže když se mi nějak podaří zrušit tu jejich všiváckou smlouvu,mám nárok na poměrnou část peněz zpět.Prosím poraďte mi,jak toho docílit,něco jsem tam zahlédl,že písemně a doporučeně na adresu zaslat dopis o ukončení smlouvy........díky!

...ještě jsem zapoměl [email protected]

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Erovie
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami