Podvod

Je to v keli.... nemal som sa tam registroval a kupovat si vip clenstvo -.- neviem jak to mam teraz vyriesit :/

Navštívit The Casual Lounge Recenze o The Casual Lounge

128 replies


a Jak jsi to vyřešil, podařilo se to zrušit?

jj.... chcel som aby mi vratili peniaze ale na to mi neodpovedali .... len som zrušil prolongáciu VIP členstva... Musel som im posielat kokotiny cez fax... Jak keby to nebolo jedno -.- Svet je plny ojebov ... musime si davat pozor a rozmyslat.

dost drahé školné - ale dobře mi tak ;-) - ojeb na n-tou!

Bacha na ně, VIP členství má automatickou prolongaci. Zrušení požadují FAXEM!!!! Evidentní úmyslná překážka a nesolidnost. Naštěstí jsem si přečetl všeobecné podmínky, kde už uvádějí vedle faxu i e-mail, takže úspěšně zrušeno e-mailem. Ale nikdy více, bacha na ně!!!

Jack,a po zrušení ti vrátili peníze? Já jsem jim už také zasílla mail se zrušením, vypsal jsem jim vše, co potřebovali, ale zatím žádná odpověď. Díky za info, jak jsi postupoval

Mike, jak jsi zrušil prolongaci VIP členství? Mě to toiž nejde. Už jsem jim psal 2x a odpověď zatím žádná. Díky za odpověď

No musíš im poslať faxom tie ich pičoviny. Najdeš si nejaku stránku ktorá ti to umižní na googli :) ale peniaze nevrátili ... :)

Jakou stránku na Googlu mᚠna mysli? Peníze nějak oželím, jen ať se ten účet zruší a nestahují se mi peníze další.

Chci se zeptat jestli to zrušeni jde pomoci e-mailové adresy co maji uvedenou v podmínkách? Dnes jsem to tam poslal tak doufám ze to vyjde.

Ty brďo :-O ja v tom tusila neco spatne, kdyz maji tolik reklamy...musi ji nejak zivit :-o

Ahojte, viete niekto poslať stranku z ktorej sa Vám podarilo ten fax odoslať alebo emailovú adresu kde ste tu vypoved poslali lebo mne to nejak nechce prejst.

Takže Vážený. Za žiadnych okolností im neposielajte peniaze a ak ste tak spravili bohužiaľ, strhnú Vám. Vyzerajú , že sa riadia podľa tých smiešnych podmienok. Ale predsa. Má to háčik. Nikde nie je napísané koľko si účtujú. Z môjho pohľadu toto je obrovský nedostatok. Ak si účtujú za službu musia uviesť koľko si účtujú. V podmienkach to napísané nie je, ale je tam , že môžu meniť čiastku. Ale akú.? Mne strhli 238 eur. Niekomu 116 atd. Jediný účinný spôsob je zrušiť kartu a dať si vystaviť novú. Tak ich odstavíte. A tak isto, ako tu bolo spomenuté peniaze Vám nevrátia , možno iba ak by ste sa súdili. Tu by bola skôr asi na mieste hromadná žaloba. Podarilo sa mi zrušiť ten účte tak , že som im poslal fax s kodom ktorý Vám vygeneruje tá tzv. služba v sekcii nastaveie - zrušiť účet. Zaujimáé je , že bežný fax sa skoro verejne už vôbec nepoužíva , ale môžete na to použiť službu fax.sk a posielať fax cez email. Je to oficiálna faxova on-line služba. Tak isto fax.cz. TCL mi na požiadavku vrátenia penazí odpísalo, že mi peniaze nevrátia, načo som im poslal fax na [email protected] . Do faxu som im dal aj potvrdenie o odoslaní a doručení faxu. (To vám príde na mail cez tú službu). Na to mi odpísali , že VIP zrušili. Ak sa však prihlásim cez ich stránku tak som stále VIP. Takže celá táto služba je jeden veľký podvod. Stránku som nikdy nevyužil, nikdy som sa s nikým ani len nekontaktoval. Takže za čo účtujú? Za stránku a za to že som bol doslova hlupák a neprečítal si podienky. Ale kto čaká že Vám budú účtovať za to, že Vám posiela spam v podobe pochybných ponúk. Budte chytrejší a nenechajte sa nalákat.

Ahoj, číst tuhle diskusi dřív, tak jsem ušetřil peníze i nervy, je to tak, jak píšete, jde jen o podvod a tahání peněz z lidí. Má zkušenost je popsaná v recenzi a je to trpká zkušenost, ale co si budeme nalhávat, takhle to je s většinou seznamek, které jsou placené. Nemůžu to nijak porovnávat, Casual Lounge byla moje první, ale co píší ostatní lidi o dalších seznamkách, tak je to jedna velká bouda na lidi. Ale co dnes není, že? :-) Takže teď čekám, co bude dál, jestli se mi uráčí vůbec ozvat na moje dva maily a fax, co jsem jim poslal před třemi týdny. Zatím bez odezvy....Psal jsem též do banky, zda by nešlo z jejich strany zabránit té prolongaci, ale paní mi poradila buď vypnout u karty transakce přes internet a nebo si nechat vystavit novou kartu....Jestli se neozvou, tak budu muset využít druhé možnosti, protože nevím, jestli se ti hajzlové přes ty vypnuté transakce přece jen k účtu a penězům nějak nedostanou...

Nejvetsi zmrdovina vsech dob. Zrusil jsem v bance kartu, aby mi z ni ty kurvy nemohly dale odecitat penize, ale prisel od nich email od vymahaci agentury. Resim, jak to kundovinu zrusit a jak se nedostat do krizku s nemeckymi pravniky! Grrrr!

Vyborne,
neda se jim ani odeslat FAX. Uprimne nevim co s tim :-/

Martin: fax odeslat jde, ale místo znaménka + před číslem patří dvě nuly, pak se to odešle. Ale i to není záruka úspěchu, já jim fax odeslal ještě před Vánoci a od té doby mi poslali pouze jeden email, kde psali, cituji: Dobrý den, v instrukcích pro vypovězení služby bylo mimo jiné i toto znění.Na mail supportu zasíláte pouze kopii faxového přenosu, nebo kopii podací lístku pro urychlení vyřízení žádosti..........
Nemají pravdu, v instrukcích žádné podobné znění nebylo. Potvrzení o odeslání mailu jsem jim odeslal taktéž a to už je víc než týden, od té doby se ty hulváti neozvali. Podle mě to schválně zdržují do doby, než uplyne výpovědní lhůta vůči prolongaci a aby si mohli z účtu stáhnout další money pro svou pochybnou živnost... Zkurvená to doba, v níž máme smůlu žít....

Martin: ahoj mě to poslali taky. Už jsi to vyřešil a jak?

Nedopadlo to nijak. Asi na to s...

No nevím aby nezačali chodit nějaké exekuce nebo tak něco.

A co chces jako delat? Mail nikam nevede, nikdo ho neresi. Telefon tam neexistuje, odkazuji se na neexistujici podminky. Nasrat ...

Bohužel jsem také naletěl než jsem něco přečetl.
VIP mi bylo automaticky prodlužováno protože jsem si nepřečetl správně podmínky moje blbost. Po několika týdnech snažení mi "ochotná" podpora napsala že VIP bylo zrušeno a jen doběhne ta výpovědní lhůta.
Mezitím jsem zaplatil to co jsem dlužil za ty měsíce včetně penále na účet do Německa kde firma sídlí.
Za 2 týdny mi firma píše opět a přičetla si k dluhu 3Eura dokonce jsem jim doložil pdf. o úspěšné platbě a nereagují.Napsal jsem tedy na podporu že již nic platit nebudu že jsem zasílal i soubor o platbě i na naší podporu aby viděli na to ani neodpověděli normálně.
A že jestli je chtějí po mě dál vymáhat rád to budu řešit soudně i když bych se tomu rád vyhnul, nedočetl jsem se ale zda jak dopadl někdo kdo na to prostě kašlal jestli pošlou nějakou exekuci dopisem nebo jak to jinak řešit.Díky.

Pánové, mám jednu špatnou a jednu dobrou zprávu. Špatná je, že se mi od začátku roku už neozvali, ale s tím jsem tak trochu počítal. A dobrá zpráva je, že z účtu mi nezmizely žádné peníze, vypadá to, že zakázané transakce přes net pomohly. Snad od nich bude už provždy pokoj. Právě jsem se zkoušel přihlásit na svůj profil, ale nevzpoměl jsem si na heslo, tak jsem si ho chtěl nechat poslat na mail, ale prý ho nemají v databázi :-)) Vypadá to, že to vzdali a profil smázli :-)

Mám stejnou zkušenost. Dokonce jsem peníze poslal, aby mi účet zrušili. Zadal jsem špatně identifikace platby a ačkoliv mám potrvrzení o platbě, stále mi tvrdí, že mám dluh. Klidně mi vystavili dvě faktury na totéž. Já vzhledem k tomu, že mi nejsou schopni poslat fakturu za to co chtějí zaplatit, tak ně kašlu. Klidně půjdu do sporu

Nejde mi na to číslo odeslat fax, prý to nemá správný tvar. Tak jak to tedy zrušit?

Když vám pošlou 2 faktury za stejnou částku počkejte na další.Tam bude částka zvýšena třeba o 2 eura na 68Eur z původních 66Eur.Zaplatte jenom ty 2 Eura.Takhle mě to napadlo a hned druhý den to VIP zrušily.Prostě najděte si co jste zaplatili a doplaťte jenom rozdíl mezi tou zaplacenou a poslední fakturou :)) Není zač.


Navštívit The Casual Lounge Recenze o The Casual Lounge

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na The Casual Lounge
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami