Podvod

na této seznamce jsou nepotvrzené emaily osob a některé profily jsou bohužel falešné.V jednom případě,ze mne vyloudila 6600 Kč,druhá se pokoušela o totéž.Dávejte si tedy pozor před tímto inzertním portálem.Správce uvedeného portálu jsem již upozorňoval,nedostal jsem žádnou odpověď.

Navštívit Seznamit Recenze o Seznamit

2 replies

To co uvádíte je na všech seznamkách - fiktivní profily. Jestli myslíte že potvrzením emailu získáte hodné uživatele tak je to nesmysl. Podvodníci řádí na všech seznamkách a daleko nejvíce na těch nejdražších. Edarling vám sebere několik tisíc korun a naservíruje vám za to fiktivní profily a navrh pár podvodníků. Na Seznamit.cz je možnost autorizace emailem nebo sms nepovinná a slouží k tomu aby si udělal každý obrázek o důvěrihodnosti uživatele. ALespoň se nesnaší tahat s lidí co se chtějí seznamit prachy a pak je podvádět. Registrace je rychlá - vyplníte dva formuláře, vložíte si fotku a můžete se začít seznamovat. Ihned, zdarma bez nějakých nesmyslných plateb.

Je to tak, na Edarling a spol vás pumpnou dvakrát, jednak vypečený provozovatel, a pak podvodníci. Fake profilům se dá částečně zabránit schvalováním inzerátů. Autorizace mailu nic neznamená. Obecně lze říct, že jakmile je "inzerát" psaný haťmatilkou, je to podvod. Dá se v tom naučit chodit, pozná se to i z fotky, většinou samý bárbíny. :-D A pak samo americký vojandy na misích v Afghánistánu, Sýrii, Iráku :-D

Navštívit Seznamit Recenze o Seznamit

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Seznamit
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami