nedobrovoln� registrace

nedobrovolná registrace

Nechápu co to má znamenat ale nedobrovolně a bez mého vědomí mě registrovali.Přišel mi nejaký registrační email který mi málem zničil manželství !!!Dost špatně se vysvětluje že jste se do žádné sexseznamky neregistrovali když vám příjde takový email !!!!!

Nevýhody
dost neetické jednání!!!

Navštívit SexKontakt Recenze o SexKontakt

1 reply

Tak to je pouze převlečený Erotický kontakt a ještě Vám operátor kontroluje odesílané vzkazy atd. stačí si přečíst jejich VOP. Pokud zaplatíte plnou registraci tak nakonec zjistíte že to k ničemu nebylo protože můžete komunikovat pouze přes SMS která stojí 50.- Kč. Tak pokud nevíte co s penězi tak vzhůru do toho si zaplatit co kdyby že? Tady jen úryvek z recenze na Erotický kontakt. Vše se shoduje.
................Takže holky se těší na "smetánku na prsou" (už to proboha někdy někdo slyšel), zbožňují anální sex, můžou se přetrhnout do orálu a každá druhá chce naplácat, případně má nějakou dost odpornou sexuální úchylku. Pikantní taky je, že třeba baculatá/tlustá je na fotce vysloveně jako proutek, o fotkách černošky nebo mulatky kdesi od Brna, která je celá hrr do sexu pomlčím. Má to háček - ani jedna nereaguje (to teda provozovatelé serveru moc nedomysleli). Čas od času vám přijde zpráva - vždy od fake profilu, někdy dokonce od toho, který jste oslovili, ale rozhodně nic osobního, další výkřik zoufalého textaře, který vám tvrdí, jak si to s vámi fake profil chce rozdat. Navíc není přehledné, kdo a kdy vlastně navštívil vᚠprofil - a jako třešinka na dortu vás minimálně z 50 % navštěvují nota bene lesby (ženy hledající ženy) - to taky provozovatel moc nevychytal. A ještě k fotkám: také není vůbec problém objevit na profilu dvacítky ženskou těsně před důchodem a u čtyřicítky naopak tak 25letou. Prostě všechno ukazuje na kolosální podvod........................

Navštívit SexKontakt Recenze o SexKontakt

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na SexKontakt
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami