Podvod

Dobrý den,
taky jsem naletěl, je to jednoznačný podvod, kartu jsem zablokoval, takže jsem zaplatil zatím 145 kč. Ale už po mě chtějí 2247 Kč a vyhrožuji exekucí,takA dál uvidíme.

Navštívit Be2 Recenze o Be2

7 replies

U Be2 jsem se chtěla seznámit ale místo toho mi z učtu sebraly 2247Kč vypovědět to vubec nejde !!!!Raději si zajděte do nějaký hospudky vyjde Vás to levněji .Jsem z toho zoufalá a neštastná....:-(

řeší to v pořadu na ČT ...Černé ovce

zdravím,teď jsem se zaregistrovala na be2,ale bez V.I-P- a teď tady čtu že je to podvod a berou vám z účtu peníze.Já ale nikam č.účtu nepsala a vůbec jsem netušila že budu něco platit.Poradíte mi někdo?Nebo se rovnou seznámíme.........hihi,to byl vtip

Nejen že ta seznamka nikoho neseznámí, ale i když máte VIP, tak vám nabízí lidi úplně mimo filtr a navíc falešný profily, kdy má stejnou fotku několik lidí. A to máte zaplaceno!!

Zdravím všechny podvedené,

stala jsem se jednou z Vás. Proto jsem na FB vytvořila skupinu: Seznamka BE2 - Podvod. Abychom byli alespoň na FB chráněni, zvolila jsem uzavřenou skupinu. Tady si můžeme předávat zkušenosti, jak z toho ven, být dost silným článkem proti podvodníkům nebo můžeme varovat ostatní.

Přidejte se. Díky.

Dobrý den.

I já jsem podvedená a prosím o radu.
Jednou mi peníze strhli to jsem pořešila novou kartou v bance a psala jsem všude možně na emali ze kterých přijde automatická odpověď. atd... nyní chtějí další peníze.
Jak Vám to dopadlo, co mám dělat?

Děkuji.

Nic neplaťte, tak jako já a ostatní.

Navštívit Be2 Recenze o Be2

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Be2
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami