Podvodnici

Zdravim,psal jsem si dlouho z jednou zenou diky tomu ze jsem si delal nove ucty,ona mi psala jak me uz chce konecne vydet atd. Tak jsem si tedy zaplatil clenstvi na mesic které me stalo 500kc a jak jim dorazila platba na ucet ona se uz neozvala.
Zkousel jsem psat i jinym a vysledek nula..
Mam sto chuti na ne podat trest.oznameni,ale nejlepsi by bylo když by nas bylo vic.
Pokud mate nekdo taky takovou zkusenost s temito strankamy,prosim kontaktujte mne na emailu [email protected]
Velice dekuji.

Navštívit Flirtkontakt.cz Recenze o Flirtkontakt.cz

61 replies


Ano stejná zkušenost -Podvod

Ta samá zkušenost (bohužel).

Na tento web pozor, jedná se o podvod a pravděpodobně většina (ne-li všechny) ženské profily jsou fake. Fotografie daných "slečen" pochází většinou z ciziny.
Namátkově jsem prošel desítky profilů a všechny jsem na webu dohledal (většinou z nějakých ruských stránek) , pak už mě to přestalo bavit, když jsem nenarazil na žádný pravý profil. (I když je u některých napsáno "ověřeno" není tomu tak, i toto je podvod)

Zaregistrovat se zdarma klidně můžete, ze zvědavosti, ale v žádném případě si neplaťte jakékoliv členství. Jednak vám začnou členství automaticky prodlužovat (= strhávat peníze z účtu) a druhak, jak jsem se dočetl od reportů jiných uživatelů, je zrušení dané smlouvy dosti problematické. (já jsem to naštěstí nezkoušel).

PS: I když s vámi některé profily komunikují, nevěřte tomu. Jsou to nasazení agenti.

PS2: nějak se mi ani nechce věřit, že je toto provozování legální.

taky má m ten poznatek na registraci zdarma bez problému komunikuji ale někdo to čte a přepisuje a cenzuruje , protože zprávy ny sebe vůbec nenavazují, z placeného profilu nedojde ani jedna zpráva. nebo jen na nějaký jeden profil z mnoha.

jak poznám že profil není je fake

Dobry den, bohuzel sem si vase recenze precetl az po zaplaceni mesicniho poplatku a az po zcela otresnych zkusenostech. Podle zprav, ktere mi z FK chodi je zcela patrne, ze za ruznymi "fake" profily odpovida jen nekolik malo zen -patrne zamestnankyne FK najate, aby zakladaly profily a obcas nekomu odpovedely pro udrzeni tehle bubliny. Pri shlednuti vetsiho poctu profilu je to znovu dobre patrne - stale ty same fraze, slovni obraty apod. Rad bych tyto informace co nejvice rozsiril, aby tem podvodnikum zkoncil ten jejich vyhodny podvod a nejit o tak malou castku, nebal bych se vec resit i pres PCR a trestni oznameni podvodu - je potreba vzniklou skodou prekrocit 5tis. a tim prisim poskozene, ktery mohou dolozit platby pro FlirtKontakt, aby mi napsali a po prekroceni castky 5tis. si na provozovatele doslapne policie. Diky a hlavne uz se tam nikdo neregistrujte!!

Jsem ochoten do toho jít a podat trestní oznámení , je to mega podvod tato seznamka, nic neplatte ,

neplatte kartou nebo vám vyberou učet a kdo jste to udělal, zablokujte okamžitě kartu a nechte si vystavit novou, zaplatil jsem kartou a pak se nestačil divit jak si to stále inkasujou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ani jeden profil není pravdivý, každou fotku když si dᚠvyhledat googlem tak je na ruských servrech a jinech z celého světa, ani jedna fotka nepatří holce z CR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ probudte se kdo ty šmejdy podvodný sponzorujete

Je to podvod.

Tak jsem si to proklepl, projel x stránek a fotek co jsou na Flirtkontaktu a opravdu jsou z databáze porna na ruských a dalších webech i profily, které mají štempl "oveřen", takže jestli Vám není líto peněz, tak na ně kašlete. Naštěstí jsem si přečetl forum dříve než jsem něco poslal...uf

Nic jsem naštěstí nezaplatil, ale také jsem naletěl. Je to podvod :D

Nic jsem nastesti nezaplatil, ale take jsem naletel. Je to podvod :-D

no tak to koukám..já jsem holka z ČR a mám tam profil, ale věřím že jsou to stránky k ničemu..

Souhlasim je to podvod! Taky jsem si zaplail clenstvi a nikdo komu jsem psal se neozval a kdyz jo tak Jen jednou aby se nereklo a furt na jedno brdo. Proste to psal jeden clovek. Jsou to kurvy podvodnicky

mám tam profil a píši si v pohodě

Zdravím Vás..
Keď ste sa tiež zaregistrovali a zaplatili ste a keď ste prišli na to že to je podvod, tak ste tiež napísali ten list na tú uvedenú adresu ako udáva flirtkontakt, že keď chcete ukončiť členstvo tak musíte poslať na ich adresu list z tým, že ukončujete členstvo na flirtkontakte?
Ďakujem za odpoveď ..

Ahoj,jsou to podvodnici,pokud clovek plati tak se da dopisovat,ale nektere profily jsou skutecne,dostal jsem od nich i kontakt a seznamil se po telefonu ale vetsina je z ruskych webu a podvod,neplatte je to zbytecne.

Dobrý den všem, mám potvrzené, že tyto stránky jsou podvod. Zaplatil jsem členství celkem 3x. Vždy před vypršením platnosti mého profilu si se mnou začala jedna nebo více slečen psát. dokonce to někdy i dávalo smysl. Ale v momentě kdy jsem zaplatil členství na další měsíc najednou zcela bez komunikace. Jedná se o PODVOD. Nikdo to neplaťte.
Karel

Ahoj , je to vážně jenom tahání peněz z chlapů . požádal jsem jednu ženu o víměnu fotek a ona mi odpoveděla takovím stylem až mně zamrazilo ! No prostě to vyznělo tak že mám na téhle seznamce zkončit protože hledám něco jiného a že se jí mně zželelo i když zrovna jí jsem o seznámení vůbec nežádal! Jak to mohla vedět !!A píše a že nestíhá všem odepisovat ! Ona uplně přesně věděla co jsem poslal desítkám jinejch holek! Tak že - všecny pekny holky jsou podvrh a píše za ně pár placenejch potvor , proto napíšou jednou a potom třeba až za 3 týdny . A že se tam přihlásí pár ošklivek který píšou hned jen zvišuje duveryhodnost tohoto podfuku ! Pánové věřte tomu a jestli nevěříte tak se přesvečte , máte tu možnost ! Taky jsem zprvu nevěřil , zvlášt když se mi hned po zaregistrovaní ozvala kočička !! Ahoj Lada

no tak jsem taky naletěl. zaplatil jsem a výsledek žádný. nikdo se neozve

Je to podvod,jedina vec kterou muzete udelat,aby vam nestrhavali penize je zablokovat kartu a vystavit si novou....

Když sem zaplatil 550,- přes mobil smskou, nemužou strhnout další prachy že???? Dík za odpověď

Ahoj, mam tu samou zkusenost. Bohuzel.

Také jsem naletěl ale to co jsem tam našel mě uplně vyděsilo.....fotku své segry kterou sebrali z facebook..... JE TO BANDA PODVODNÍKU a my je tím ještě podporujeme tim že se registrujem a platíme.


Navštívit Flirtkontakt.cz Recenze o Flirtkontakt.cz

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Flirtkontakt.cz
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami