Mistniflirt

Zalozil jsem si seznamku, jen na zkousku. Spravny kraj a jine mesto. Bez fotky jsem dostaval okolo 300 nabidek denne a s fotkou az 450 nabidek denne. Do rubriky - O me, jsem napsal, ze neodepisuji na zpravicky, ale odepisu jen, kdyz mi poslou opravdovy kntakt - email, nebo cislo telefonu. Zpravy se hrnuly dale, ale ani jedna nemela cislo nebo email, to znamena, ze to nikdo necte i kdyby jste tam napsali, ze jste kral Salamoun. Pak po tydnu jsem si koupil 3 kredity za asi 38 Kc. Uplne vyhozene penize. Podle meho je to jen udelane tak, aby z lidi vytahli co nejvice penez a kdovi, kdo vubec pise ty hovadiny. Jedna babicka mi napsala vychloubacny dopis a kdyz jsem ji odepsal, ze tedy ano a jeste jsem ji dal muj email, tak za to podekovala a zmizela, ale podekovala zase jen skrze Mistniflirt a ne pres muj email. Kdyz zenska pise vsechny ty veci a ty ji das na sebe kontakty a ona najednou ucukne, tak to vsechno znamena, ze to dela jen aby tahala z tebe prachy za psani.

Klady
Je zde az podezrele moc krasnych a nezadanych holek. Jeden si rika, ze to snad neni ani mozny. Na zenskych strankach bylo okolo 24 tisic holek a na panskych jen okolo 8 tisic panu.

Nevýhody
S nikym se clovek nedomluvi, kazda jen pise a vyptava se na blbosti a nechce prejit na osoni email, radeji vyhazuje penize za zpravy. To je podezrele a proto si myslim, ze to delaji lide, kteri pracuji pro firmu, aby jim lidi za ty zvasty posilali vice a vice zprav.

Navštívit Mistniflirt Recenze o Mistniflirt

2 replies

souhlasim je to podfuk ,nekdo musi to řešit ,je to podvod ...

souhlasim je to podfuk ,nekdo musi to řešit ,je to podvod ...

Navštívit Mistniflirt Recenze o Mistniflirt

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Mistniflirt
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami