Whatsex Recenze - Podvod

Whatsex - Podvod

9

Recenze:
Zdravim Vsechny.... pokud touzite po vyhruznych dopisech o tom ze dluzite teto spolecnosti penize.... nevahejte a registrujte se.

Miroslav M nedoporučuje Whatsex přátelům či známým

9 Příspěvky

Datum: 6 augustus 2018 - 13:51

Napsal/-a: Vitas

Dobrý den, chodí mi také výhružné emaily abych zaplatil částku, kterou prý jim dlužím.

Datum: 1 oktober 2018 - 17:19

Napsal/-a: Martin

Též mi přišel dopis, jak jste to řešily, zaplatily?

Datum: 4 oktober 2018 - 9:10

Napsal/-a: Vitas

Zaplatil, ale dále mi to přichází dal. Teď mi už vyhrožují exekuci, nevím co mám dělat.

Datum: 15 april 2019 - 9:15

Napsal/-a: Lukáš

Ahoj taky mi chodí už několikátý výhružný dopis nic sem nezaplatil vše mám zrušeno chcou po mě pres 200eu a vyhrožují uz u soudem a exekucí vyresil to už někdo dystak mě kontaktujte [email protected]

Datum: 2 juli 2019 - 18:17

Napsal/-a: Muroslav

Ten samy pripad.Prusel mi vyhruzby dopus s pohledavkou 101 Eur od advokatu zastupujicich tuto podvodnou seznamku.Nake konstruktivni reseni vazeni??Hromadna zaloba nebo neco takoveho??Predem dekuji.

Datum: 12 november 2019 - 8:06

Napsal/-a: Honza

Ahoj taky jsem si udelal whatsex a zaplatil jsem danou častku 132euro a furt mi chodej emaily mam i kopie a furt co stim

Datum: 26 november 2019 - 18:44

Napsal/-a: Václav

Myslím si že je nás víc .. takže neplatit ?? Jako přišlo mi to divný už napoprvně .. ale ted sem fakt nasranej ..

Datum: 1 december 2019 - 14:51

Napsal/-a: Libor

Ahoj všem, také jsem obdržel e-mail, stejně, jako ostatní, chtěl jsem se přihlásit na stránku whatsex, ale pokaždé mi píše NEPLATNÉ HESLO, zkusil jsem poslání emailu když si nepamatuju heslo, ale nikdy mi žádný email NEPŘIŠEL.

Datum: 13 januari 2020 - 13:14

Napsal/-a: Petr

Ahoj,take me vyhrozuji soudem,neplatte nic,je to podvod nekalich praktik,jsem v insolvenci tak at si polibi.....

Napište příspěvek k téhle recenzi

  • vaše e-mailova adresa není veřejná

Pošlete mi e-mail, když jsou nové příspěvky k téhle recenzi