Recenze od tohoto uživatele

Seznamit.cz - top seznamka na trhu

Seznamit

Seznamka Seznamit.cz se mi velmi líbí a je opravdu zdarma a s rychlou možností registrace. Na rozdíl od nového trendu podvodných seznamek ala Edarling které tvrdí že jsou zdarma a pak z vás vytáhnou několik tisíc korun a odměnou vám dají pár fiktivních profilů. Registrace do seznamky je velmi rychlá (dva formuláře) a hned se můžete seznamovat.

Potvrzení registrace je nepovinné (email, sms) a slouží pouze k zvýšení vaší věrohodnosti.

Tj. lehce se zaregistrujete a ihned dostáváte relevantní partnery k seznámení. Je zde k dispozici i automatický vyhledávač top protějšku, systém vzkazů a návštěv vaší stránky.

Je vidět že se tam seznamuje hodně lidí a seznamka netrpí malým výběrem potencionálních partnerů

Klady
Registrace zdarma a hlavně rychlá - tj za používání seznamky nic neplatíte a nemusíte se hodiny registrovat vyplňováním milionů formulářů.

Nevýhody
Na nic jsem nenarazil - prostě všechny výhody/nevýhody internetového seznamování.

replies:

Recenze: Podvod

To co uvádíte je na všech seznamkách - fiktivní profily. Jestli myslíte že potvrzením emailu získáte hodné uživatele tak je to nesmysl. Podvodníci řádí na všech seznamkách a daleko nejvíce na těch nejdražších. Edarling vám sebere několik tisíc korun a naservíruje vám za to fiktivní profily a navrh pár podvodníků. Na Seznamit.cz je možnost autorizace emailem nebo sms nepovinná a slouží k tomu aby si udělal každý obrázek o důvěrihodnosti uživatele. ALespoň se nesnaší tahat s lidí co se chtějí seznamit prachy a pak je podvádět. Registrace je rychlá - vyplníte dva formuláře, vložíte si fotku a můžete se začít seznamovat. Ihned, zdarma bez nějakých nesmyslných plateb.