Recenze od tohoto uživatele

Tvoje rande

Seznamka Tvoje rande

Celkem fajn seznamka. K záporům sice patří fake profily z ciziny ( Rusko, USA), které se z vás pokusí tahat peníze a lákačky na podvodné placené sex "seznamky", ale pokud tenhle balast odfiltrujete, dá se používat. Základní funkce jsou zdarma, občas vám darují na omezenou dobu i VIP členství, ale není potřeba.
Inzerát si topujete aktivitou, takže nezapadne. Dá se prohlížet i bez registrace, avšak pozor, neregistrovanému se všechny profily s fotkou jeví jako online, i ty opuštěné a dávno nepoužívané. Inu, na vývěsním štítu lákají na prošlé zboží, jevící se jako fresh :-)) Po registraci už to taková sláva není, rovněž je hodně nadsazený údaj, že se zde seznamuje více než 100 000 lidí. Aktivních je možná sto, tři nuly je nutno ubrat. Další potíž je, že pokud někoho s fotkou máte v adresáři, nebo v oblíbených a ten se už dlouho nepřihlásil, nově se jeho profil tváří, jako že byl nedávno online. Začali s tím cca před měsícem.
Pokud se v tom všem naučíte chodit a podvody rozpoznávat, použitelná je a dá se tam i seznámit. Je to rozhodně jedna z lepších seznamek.

Klady
- základní funkce zdarma
- inzerát si topujete aktivitou

Nevýhody
- podvodné profily z ciziny
- neaktivní a opuštěné profily s fotkou tvářící se jako online

Seznámit

Seznamit

Už to tu téměř vše zaznělo, takže jenom shrnu - podvodné profily ( Rusky a americké vojandy lákající peníze, lákačky na placené sex "seznamky"), opuštěné a nevyužívané profily tvářící se jako aktivní, ale pokud se v tom naučíte chodit a tenhle balast odfiltrovat, je to celkem fajn seznamka, jiné jsou mnohem horší. Základní funkce jsou zdarma, občas vám VIP členství i na určitou dobu darují, ale není potřeba. Inzerát si topujete aktivitou, takže nezapadne. Jiné seznamky jsou mnohem horší. Takže doporučuju, ale na fake profily pozor.

Klady
- základní funkce seznamky zdarma, není třeba VIP členství,
- inzerát si topujete aktivitou

Nevýhody
- falešné profily podvodníků ( Rusko, USA),
- opuštěné a nevyužívané profily tvářící se jako aktivní,
- málo lidí

replies:

Recenze: James Preston

Vaše peníze. ;-) Všechny tyhle podvody páchají černoušci z Ghany, Nigérie, Toga.. Ten poslední se aspoň za nikoho nevydával, jedině to mu lze přičíst k dobru. Říká se tomu Romance scam, jsou to organizované gangy Afričanů.

Recenze: Podvod

Je to tak, na Edarling a spol vás pumpnou dvakrát, jednak vypečený provozovatel, a pak podvodníci. Fake profilům se dá částečně zabránit schvalováním inzerátů. Autorizace mailu nic neznamená. Obecně lze říct, že jakmile je "inzerát" psaný haťmatilkou, je to podvod. Dá se v tom naučit chodit, pozná se to i z fotky, většinou samý bárbíny. :-D A pak samo americký vojandy na misích v Afghánistánu, Sýrii, Iráku :-D