Recenze od tohoto uživatele

Pozor na lsti skryté v podvodu obestřené nadějí

ErotickyKontakt

David Fischer+−
Vítejte, máte problémy či dotazy k platbě? Mohu Vám poradit či pomoci ?
09:52 AM
Dobrý den, vzhledem k tomu, že jsem do toho Vašeho podvodu narval už dost peněz bez jediné odpovědi jakékoliv uživatelky se zeptám, jak se dá aktivovat VIP členství zdarma, abych si ověřil, že jste podvodného vytahování peněz zanechali a pokročili k serióznosti? Děkuji, Miky.
10:07 AM
Jako FREE člen máte po dobu 14 dnů od registrace zdarma každý den 10 nových osloveni. Abyste však mohl neomezeně odpovědět na zprávy, je potřeba stát se VIP členom.Navštívte naši platební stránku, tam najdete možnosti plateb i platebních období. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
10:10 AM
Omlouvám se, ptal jsem se na něco jiného? Né na to, jak mne opětovně podělat o peníze. Prosím o konkrétní odpověď na mou otázku, děkuji.
10:13 AM
Všechny ženské profily jsou naší technickou podporou průběžně ověřovány a schvalovány. Ovšem jejich aktivitu a konání na stránkách již nejsme schopni nijak ovlivnit.
10:13 AM
Magická odpověď, děkuji. Vašemu podvodu zdar. Až budete mít serióznost ve Vašich VOP či alespoň v 50 % pobídce, neváhejte mne kontaktovat. Hezký den. Jen je mi líto těch, kteří Vám naletí. (Ani nejde o ty peníze, ale o ten ztracený čas podvodem, který mi za 2 roky sebral 1000x více a to nejen energie a času. A pokud bych měl odpovědět na tu Vaši hloupou dezinformaci - jak byste vysvětlil, že ženy, které Vám napíší o seznámení , kterým odpovíte (cca 500 až 700) Vám opětovně za měsíc dva píší znovu, jako kdyby Vás nikdy nekontaktovala a Vy ji nikdy neodpovídal? Dokonce i opakovaně a opakovaně odpovídáte a pak už nikdy odpověď nedostanete .... a tak by se dalo pokračovat?

Já jako uživatel mohu jen konstatovat, nepřemýšlejte ani jedinou sekundu, mám vícero druhů podkladů o lstích zneužívané důvěry v naději a naší chlapské hlouposti (blbosti). Jde o podvod, který se jen vylepšuje. Miky.

replies: