blb

Naletěl jsem a zaplatil premiove členství, už odešla druha platba aniž bych chtěl. Rád bych to členství zrušil. Poradí mi někdo. Nebo je bezpečné bloknout platbu, nebo to opravdu na mě mohou vymáhat? Za odpověď děkuji...

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

6 replies

tak jak jsi dopadl??? ... mám nyní stejný problém, tak budu rád za jakoukoli radu. díky

Stalo se mi naprosto totéž. A to ještě s velkou pravděpodobností jsem vůbec ono prémiové členství neplatil - ve výpisu z účtu žádnou platbu Visa kartou nemám zazn. (natož převodem!). Prosím, kontaktujte mne, kdo byste chtěl, na [email protected], abychom spojili síly. Platit nic nehodlám, za to se hodlám klidně soudit, právníka mám, kdyby bylo potřeba!!!

Ahoj, také mám velký problém s Erovie.cz. Zhruba před rokem a půl jsem si tam zaplatil (jednoznačně ze zvědavosti) prémiové členství. Podle toho, co chodilo za odpovědi jsem zjistil, že jsou to podvodníci - chodily stále stejné zprávy od fiktivních žen, co psaly stále totéž lámanou češtinou. Rozhodl jsem se nad tím mávnout rukou.
Co ale udělali teď, to už je vrchol. Chtějí po mě peníze za to, že se členství automaticky prodloužilo o jeden rok, navíc vyhrožují, že to budou vymáhat! Potřeboval bych kontakty na všechny lidi, co mají společný problém, abychom se tomu nějak postavili, případně aby napsali své zkušenosti, jak problém řešit.

S takhle drzými podvodníky jsem se ještě nikdy nesetkal, a to mi bude 34 let...
Díky.

Úplně stejný problém pánové ,naštěstí jsem si všiml hned po zadání platby vašich recenzí ,okamžitě jsem bloknul kartu a podal reklamacina plavbu,naštěstí jsem neměl tolik peněz na uúctě,takže mi odešlo ,,jen" 1500,jsou to svině.

Jsou skutečně nebezpečný. Na "straších" a nás -blbech, jako jsem já, vydělávají po celé Evropě miliony Eur.
Zatím jsem naletěl jen s odkliknutím platby 230,- nebo tak nějak korun a strhli mi minulý rok těch 2 300,-, další stržení se jim nepovedlo, bo jsem měl vyměněnou plateb. kartu (naštěstí). Odvolávají se na Vščeobec. obchod. podmínky. Ty zveřejnili na samostat. stránkách, ale s datem vytvoření 2014!
Jinak JE NUTNO JIM POSLAT VÝPOVĚĎ DOPORUČENÝM DOPISEM (stojí to cca do 50,-Kč - uveďte fiktivní adr. odesílatele nebo se dohodněte s někým s kamarádů, aby neměli Vaši fyzickou adr.-pro jistotu).
Mně zatím jen vyhrožují, na začátku léta mi psala jakási německá vymáhací firma, ale ani neměli nastaveno Potvrzení o přijetí emailu. Doporuč. dopis jsem žádný nedostal A NIC PLATIT NEHODLÁM.
Moje údaje (naprosto neúplné) mohli převzít z veřej. profilu na Facebooku vč. emailové adr., číslo karty při placení hodlám uvést jako zneužití kdo-ví-odkud a IP adresa je dynamická, mimoto jsem info mého i-netového providera, aby za žádnou cenu neposkytoval jakékoliv údaje o mém připojení (což mi bylo zpětně potvrzeno). IP adr. se mění s každým odpojením a připojením. To pro info, jakých užívají "argumentů".
Mám už více lidí, kteří se nachytali, v případě napadení tímto podvodným i-netovým provozovatelem budeme postupovat řádnou právní cestou společně.
P.S. Neklikejte na jejich odkazy, nedejte se ničím, co po Vás budou chtít (jako jít na Policii hlásit zneužití platby a posílat jim kopii protokolu a podob. kecy, co psali mě) nachytat. Nebojte se "exekuce" - bez řádného a právoplatného rozsudku, to jest Platebního rozkazu přísluš. soudu NENÍ EXEKUCE LEGÁLNĚ MOŽNÁ. Musí proběhnout soud a proti Plateb. rozkazu učiněnému tzv. samosoudcem přísluš. soudu se můžete naprosto v klidu do 14. dnů od doručení odvolat, ale silně pochybuji, že k takové situaci vůbec dojde.
(Omlufte pšeklepi, dfěkuji)

Zablokuj kartu a nech si vystavit novou, jinak budeš platit do doby vypršení platnosti karty!

Navštívit Erovie Recenze o Erovie

Napište odpověď na tuto recenzi

Pošlete mi e-mail, když někdo napíše další recenzi na Erovie
Pošlete mi e-mail, když někdo odpoví na moji recenzi
Souhlasím s smluvními podmínkami