Recenze od tohoto uživatele

Flirkontakt.cz - sičáci, lumpové, podvodníci, darmošlapové, lotři, šejdíři, šarlatáni a bezcitní zloději!

Flirtkontakt.cz

Ano, Flirtkontakt.cz je jedna z největších erotických praček na peníze, tak jako velká řada všech ostatních firem tohoto zaměření, a ještě podporovaná nedokonalými zákony naší země, za které jsou královsky placeni ti lidé, kteří by nás spíše měli před takovými okrádajícími firmami chránit, a ne je podporovat! Proč asi??? Ano, na neštěstí druhých se díky nedokonalým zákonům v naší zemi zcela s přehledem přiživí mnoho dalších osob - jako jsou např. právníci, obhájci, soudci, příslušníci policie a desítky dalších profesích! Nyní k věci. Chcete přijít o peníze, zaregistrujte se na těchto webových a jím podobných stránkách! Nevěříte mi? Pak jim zaplaťte a ukažte nám všem live partnerku, kterou jste si zde našli! Ano, než-li zaplatíte, sem tam Vám nějaká odepíše. Jenže to je asi tak všeho! Jakmile jim přepošlete finanční hotovost, tak je s Vámi konec, Vᚠerotický sen je hned v háji. Jak já bych moc rád pracoval u Policie ČR, aby všechny tyto podvodníky mohl dostat přesně tam, kam patří, to si asi vůbec nedovede představit. Já ještě patřím do té staré školy, kde poctivost byla IN. Nyní je již vše jiné! Doporučuji Vám všem, chraňte všechny své přátelé před těmito a podobnými webovými stránkami, a mužům radím - nechají si raději dát od ženy pořádnou facku, když právě u ní neuspějete. Určitě to pro Vás bude tak lepší, nežli přijít o nemalé peníze, a to od 99 Kč/týden až po částku 3 499 Kč/rok včetně DPH. Ano, za svými tvrzeními si pevně stojím, a pokud si někdo myslí, že si vymýšlím, že lžu, že chci všechny tyto firmy zničit, tak ať mi to přijde říci do očí! Nezlobte se na mě, ale já nemohu vystát zloděje, lumpy a podvodníky! Budu rád, když alespoň svým článkem někomu ušetřím peníze, protože já patřím na opačný břeh řeky, než-li tito lidé a snažím se všem za všech okolností pomáhat, i kdyby mě měli vytáhnout a požádat o moc třeba o půlnoci. Takže ještě jednou: Nenavštěvujte erotické seznamky! Nemáte-li partnerku, určitě Vás na nějaký čas zabaví erotické filmy, nebo jen jejich část, za které nemusíte zaplatit ani jednu korunu! Neseďte doma na zadku a choďte tam, kam obvykle ženy rády chodí a pokuste se seznámit. Pokusů máte hodně a když budete slušní a zdvořilí, tak Vám málokterá žena hned vrazí facku. Pokud ano, tak to snad vydržíte a snažte se ji pochopit, že prostě nejste její typ, nebo jste ženu požádal v nevhodný okamžik, popř. že již je zadaná. Mějte však na paměti, že v naší zemi je tolik rozvedených párů a mnoho nešťastných žen, že máte velikou naději. Držím Vám všem své palce a sobě také :-).

Klady
Hodně velmi pěkných fotografií, které dokáží zmanipulovat téměř každého muže, tedy bohužel i mě. Kdo miluje ženy, tak jako já, dopadne zle, pokud sem jen vleze! Další silnou stránkou je naprostá volnost podnikání v tomto směru, protože se to de facto této a ani jiné firmě nedá přímo prokázat, že o Vás nikdo nemá zájem. Ono by to šlo pouze tehdy, pokud by zde certifikovanou firmou proběhl audit týkajících kompletního softwaru a také důkladná lustrace těchto včetně jejich podnikatelských aktivit. Ano, pak by tato firma s největší pravděpodobností zanikla, než-li by se ale přejmenovala, a to přesně tak, jak to v naší zemi bývá zvykem a pokračovala by v těchto nekalých praktikách i nadále.

Nevýhody
Prachmizerná pověst! To, že ženy s Vámi po zaplacení přestávají komunikovat ihned každému napoví, že to s Vámi rozhodně z Flirtkontaktu nikdo nemyslí čestně. Nevěříte mi? Zkuste si to! Vyhoďte z okna kolik peněz chcete! Jste-li na tom opravdu mizerně, najděte si raději ženu podle svých představ a dojděte si na privát. Zde jednoduše platí přímá úměra - čím je dívka hezčí a inteligentnější, tím více Vás to bude stát! U Flirtkontaktu je to však naopak, tedy čím více zaplatíte, tím méně se Vám bude někdo věnovat. Co si asi vyberete? Máte z toho divný pocit? Proč, jste-li nezadaní jako já....vždyť nikomu přímo neublížíte, a vůbec to nemusíte nikomu sdělovat. Jednoduše si to nechte pro sebe! Mnoho hodin jsem se zaměřil na erotické placené seznamky a musím upřímně říci, že díky značné nezaměstnanosti v naší zemi se sexem živý téměř kde kdo, takže to spíše berte tak, jako když jdete ke kadeřníkovi :-). Máte strach z pohlavních chorob? Ale, toho se vůbec nebojte, protože těch žen, co by se s Vámi vyspalo bez kondomu je asi tolik, jako pár zrnek písku na mořské pláži. Máte strach z Policie ČR a nebo že Vám někdo ublíží??? Tak seďte doma a nebo si najděte partnerku! Pro příslušníky PČR jste jen akvarijní rybičkou, protože tito kluci a holky, tedy muži/ženy jsou doslova díky nepředstavitelnému množství práce, kterou mají, na roztrhání, a já jim přeji mnoho štěstí, protože si jej právem zaslouží. Mj. když jsem pracoval v jednom pražském luxusním hotelu, tak si pan ministr XXX díky jeho vysokému příjmu v tomto hotelu užíval s tak překrásnými ženami, až se nám všem podlamovala kolena. Přeji mnoho štěstí :-).

replies: