Recenze od tohoto uživatele

Flirtkontakt.cz

Flirtkontakt.cz

Možno že moje očakávania boli príliš veľké takže pocit sklamania tam bol. Ženy potrebujú toho druhého spoznať takže postupnej komunikácii, pre mňa niekedy aj nudnej, som sa nevyhol. Na začiatku som išiel rovno na vec a reakcie boli negatívne. Sám som si začal hovoriť či som vôbec na správnom mieste veď na erotickej zoznamke je predsa jasné o čo každému ide. Zmenil som spôsob komunikácie a tak nejak pomaly sa to začalo rozbiehať. Stretnutí zas tak veľa nebolo, niekedy to skončilo až príliš rýchlo, ale čo tak už to býva. Členstvo som zrušil tak ako to majú napísané a bolo to bez problému. Neľutujem, a keby som aj ľutoval tak je aj tak neskoro. Nakoniec žiadna skúsenosť nie je zbytočná.

Klady
v poho design, jednoduché ovládanie

Nevýhody
dajú sa pridať do profilu len dve fotky

Zdarma toho člověk moc nenajde

Flirtkontakt.cz

Zdravím.
Já sem to tedy vyzkoušel a zaplatil sem si členství na týden. Je pravda, že jsem měl před zaplacením odpovědi na většinu zpráv a po zaplacení už asi jen na třetinu, ale to se mi stává i jinde, kde sem registrovaný. Zaplatil jsem kartou na týden za 99 Kč a normálně to zrušil na podpoře, nic se mi teda neprodlužovalo.Sešel jsem se s jednou paní, se kterou sem si psal a vyměnili jsme si čísla. Nic z toho nebylo,ale příjemně sme si popovídali a vyrazili na víno.
Za mě teda problém nebyl.

Klady
magazín o sexu

Nevýhody
hodně omezené funkce při nezaplacení plného členství

Flirtkontakt.sk - ujde to

Flirtkontakt.cz

Už som bol na viacerých zoznamkách, ale na tejto to ako tak ide. Len si nie som istý či tam lezú všetky baby s tým istým cieľom ako my chlapi, alebo len robia drahoty. Písanie si, sexi správičky sú tiež fajn, ale stretnúť sa je základ a mne sa to podarilo, takže ja som spokojný a ona bola tiež. Tak pokračujem a lámem srdce ďalšej, tak uvidíme čo z toho bude.

Klady
prehľadnosť, jednoduchosť

Nevýhody
len dve fotky v profile, nedajú sa posielať fotky medzi sebou

Flirtkontakt.cz

Flirtkontakt.cz

Četl jsem některé recenze a stejně zvědavost byla silnejší. A když mi nikdo na začátku neodepsal tak jsem litoval, že jsem do toho šel. Pak jsem přemejšlel jaký zprávy jsem to vlastně většinou posílal a tak si řikám v baru by se na mně taky každá vykašlala, když na ni hned bez ničeho vyplivnu vyspíš se se mnou? Tak jsem změnil taktiku a jak se říká s každou líbačkou se nechlubim, ale když si vrznu ale chápu komu to nevyjde tak je naštvanej, ale i v tom baru to nevyjde každýmu a taky to není levný co si budem povídat. Každá žena chce být dobývána.

Klady
poměrně jednoduchá seznamka

Nevýhody
nedaj se posílat fotky

replies: