Recenze od tohoto uživatele

sexkontakty+freerande=VEKÝ PODFUK A ZLODĚJNA

SexKontakty

Zdravím pánové,
V dobré víře někoho třeba někoho potkat jsem se přihlásil na sexkontakty.cz. Samozřejmě mi šlo primárně o SEX, případnému vztahu bych se asi nebránil. Chápu že řešit to tímto způsobem nemusí být pro každého, nadruhou stranu je spoust a lidí kteří k tomuto mají dobré důvody............Bohužel jsem si včas nepřečetl tyto negativní recenze (ty pozitivní nejsou k ničemu protože je nastrčil provozovatel) ale protože nejsem naivka tak mi to už po dvou dnech začalo smrdět. Tak jsem založil ještě jeden profil na freerande.cz a nestačil se divit. Jak už bylo zmíněno, profily se duplikují a po zaplacení přestanou komunikovat úplně, myslel jsem CHAT=komunikace ale ouha tady to je spíš mrtvá schránka a když se náhodou někdo ozve tak maximálně třikrát a dost. Je tak pro zajímavost jsem si udělal malý průzkum na sex kontaktech. Pánové jen stačí trochu počítat.
REG ÚSTECKÝ VĚK.SKUP PROF S FOT PRO BEZ FO
18-25 37 52
26-35 55 72
36-45 32 48
nad 46 24 30
TO JE 138+202=340
ŽENSKÝCH PROFILŮ NA JEDEN REGION A JE JICH CELKEM 14
Na to že prezentují cca 400000 uživatelských profilů je to trochu málo ženských a asi musíme pochopit že to kvantum chlapů nejde hned tak obsloužit, proto asi najali nějaké ty brigádníky aby aspoň občas odepsali na ty naše oplzlosti (to musí být hrozná brigáda-já bych to nedal). Věřím že tato opatření provozovatel přijal nezištně a pouze za účelem zkvalitnění služeb a uspokojení nás nadržených mužů co touží zprznit každou díru kterou potkají. Další bonusem je občasná přítomnost sociálních pracovnic které Vám milerády poskytnou své služby, ovšem za peníze !!!! Netroufám si tvrdit že všechny profily jsou podvrh ale bude jich dost Typuji tak 80-90% . Sám jsem jich oslovil něco kolem 80ti a světe div se skutečně reagovala jen jedna paní bohužel 65ti letá, dokonce jsme si psali po mailu a potvrdila mi mé domněnky. Tedy s tím rozdílem že ženy přístup na portál NEPLATÍ.
To je asi tak vše o co jsem se chtěl podělit a doufám že si to přečte hodně lidí, protože fakt nesnáším když ze mne někdo dělá blbce !!!!!!
Přeji mnoho štěstí ale někde jinde S pozdravem Jarouš

Klady
žádné
spousta pěkných obrázků - ty najdete leckde na netu a zadarmo!!!
nic dobrého tu nečekejte

Nevýhody
je to zlodějna největšího kalibru, podvod a hnus velebnosti

replies: