Recenze od tohoto uživatele

Raději ne... + další

ZijemeNezavazne

Další vlk v rouše beránčím.

Chlapi, neregistrovat !!! Pořád dokola a dokola..., na internetu snad už neexistuje žádná funkční seznamka...

MIMOCHODEM - ZA 2 ROKY VYZKOUŠENO I V RÁMCI JEN TESTOVÁNÍ (placené/neplacené členství - být někde na vejšce, mohl bych na toto téma napsat snad i seminárku) -

LIDÉ (veliký úpadek...)
ŠTĚSTÍ
EDARLING
ELITEDATE
BEE
SINGLES
NAHODA
JISKŘENÍ
BADOO
TINDER
SEZNAMIT!
VLÁKNA NA FB
SEZNAMKA.CZ
INSTAGRAM (taky dobrá č**ákovina)
EROTICKYKONTAKT
HAZIDO (relativně nová, o které se moc nemluví, ale je to lautr na stejné brdo..)

??? VÝSLEDEK ??? No netřeba asi zmiňovat, šance průměrově možná tak do 5-7%. Továrny na peníze, profitující na trendové situaci... Je to logické na druhou stranu. Kdyby se každý hned třeba na 3 pokus seznámil, no asi by jim to moc nefungovalo.

FALEŠNÉ PROFILY(ověřeno - chatovací roboti, stažené fotky cizých lidí někde z internetu, vyumělkované statusy včetně informací)

SKUTEČNÉ PROFILY (nejminoritnější část žen pro opravdové seznámení, která je ale drtivě válcovaná převahou nezadaných mužů, ne na každého se dostane, logicky)

SKUTEČNÉ PROFILY (egoističtí lidé, hledající "nadčlověka")

SKUTEČNÉ PROFILY (lidé, co to jen plevelí, zaregistrují se, ale stejně nevěří)

SKUTEČNÉ PROFILY (lidé, kteří nevědí, co vlastně chtějí, jen tak z hecu)

SKUTEČNÉ PROFILY (úchylové, senioři na mladé, cizinci, ten takový odpad hledající jen to jedno, nebo něco hraničícího s ilegalitou)

Klady
Přehlednost některých stránek, relativní alespoň šance na nějaký "chat," dejme tomu. (české seznamky)
Největší benefit - portfolio maximálně tak pro cílené vyhledávání (ale předpoklad skutečného člověka)

Nevýhody
Veliká škoda ryze českých seznamek, jak dopadly!!!
Většinou vše placené se skrytými poplatky, kde automatické stržené částky jdou do tisíců, ne-li víc.
Obtížná možnost ukončení členství, převážně se jen vykrucují, a cíl je někde na "Kypru," s adresou..., kde toho člověk jako asi moc nepořídí...
Některé stránky byly i předmětem reportáží ČERNÝCH OVCÍ!!! (BEE, SINGLES, ELITEDATE) (vyhrožování poskytovatelem exekucí členům a pod.!!!)
Šance takřka na bodu mrazu
JEDEN VELIKÝ LIDSKÝ HYENISMUS, SOFISTIKOVANÉ PODVODY NA LIDECH.

Badoo - takřka nulová šance...

Badoo

Zprvu nevím, jestli je první recenze, co tuto síť doporučuje, opravdu korektní, a ne jen manipulačně účelová..., protože upřímně naprosto nechápu, jak by se mohlo to, co dotyčný v ní popisuje, vůbec podařit... No, tak k věci - Má zkušenost - placené členství/neplacené..., to je asi tak nějak fuk, maximálně se zpřístupní nějaké funkce navíc. Svůj profil mám takřka po maximum vyplněn včetně ověření fotky, vícero fotek, doplněných info.. Přibližně 100-150 oslovení různými kreativními formami v rámci jednoho roku, z čehož přibližně do max. 10 odpovědí zpětně, a ve 3 případech nějaká ta delší konverzace..., a stejně to nikam k ničemu nevedlo. Nehledě na hromadu fiktivních profilů, kde odpovídá chatovací robot... Mnohdy si jinak ženy ani zprávy nepřečtou, nebo ano, ale stejně nereagují. Opravdu bych snad i zaplatil za 5 minutový rozhovor, komu se vůbec obecně v dnešní době podařilo seznámit pro vážný vztah, na bodoo vůbec..., protože, jak to tak vypadá, je to šance asi jako koupit stírací los za 50,- a vyhrát na něm alespoň 10 000,-.

Klady
Přehlednost a uživatelská intuitivnost
Plně v češtině

Nevýhody
Placené, automaticky se prodlužující
Reálná šance tak možná 10%....
Fiktivní profily

replies: