Recenze od tohoto uživatele

...

Flirtkontakt.cz

Panuje tam otřesná cenzura nevídaného rozměru, "web" ze zpráv maže klíčové informace. Např. napsal jsem: "napiš mi prosím tvůj kontakt na skype, mám tady už volné jen 2 zprávy, pak bych si to musel platit"
Když jsem si prohlížel historii odeslaných zpráv nemohl jsem uvěřit vlastním očím zpráva tam figurovala ve tvaru: "napiš mi prosím tvůj kontakt na , mám tady už volné jen , pak bych si to musel platit"
web cenzura je nastavena nejspíše na mazání klíčových slov ze zpráv aby lidé nepřecházeli na jiné komunikační kanály
Na webu je k neplacenému účtu 5 zpráv zdarma
Navíc mě kontaktovala jedna uživatelka. Ta ač přes taktní a vlídné upozornění, že mám jen 5 zpráv zdarma a prosbě ať se uchýlíme na jiné komunikační kanál, pořád opakovala v různých variacích toto: ....škoda, kdyby ti záleželo na tom se se mnou seznámit tak si to tady zaplatíš, nebo ti za to nestojím"
Nestála mi za to :-) po zkušenostech z cenzurou jsem byl jistě přesvědčen že je to jen osoba - lovec peněž pro web

Klady
Zasvěcený pozná že web v důsledku nemá žádné silné stránky

Nevýhody
Otřesná cenzura v jednadvacátém století nevídaných rozměrů
Mezi uživateli se vyskytují z vysokou pravděpodobností "lovci duší" - osoby nastrčené k vybízení k zaplacené si premiového členství
Jednou větou otřesné praktiky

...

Elite Date

Z lepších seznamek, většinou tam nenajdete nanynky, které si potřebují hladit ego. Obrovskou nevýhodou je, že je tam hrozně málo uživatelů, přisoudil bych to tomu, že je služba docela draze placena. To pak přesto že Vy jste třeba ochotní obětovat peníze na dobré seznamce v důsledku nemáte moc z koho vybírat.

Klady
Přehledné účty uživatelů, ze kterých se dá vyčíst jejich hlavní hodnoty, jež uznávají.

Nevýhody
Neskutečně málo uživatelů

replies: