Recenze od tohoto uživatele

Dobrý

Flirtkontakt.cz

Budu teda nesouhlasit tady s většinou ale za mě je ta stránka dobrá. Taky jsem se nachytal dřív jinde takže jsem ponaučenej si nejdřív přečíst podmínky a až pak se registrovat. Takže jestli tady někdo píše že se nachytal atd tak je to jen jeho blbost. Za mě v pohodě stránka za přijatelný ceny.

Klady
přiměřená cena oproti konkurenci

Nevýhody
občas se objeví nějaký spam který ale jde zablokovat

Vše v pořádku

Seznamte.se

Dobrý den, dovolím si také napsat pár slov o této seznamce. Jsem už starší ročník, takže tahle stránka a celkově seznámí přes i nternet pro mě byla novinka. Nicméně si nemohu stěžovat, kontakt jsem navázal s více ženami, se dvěmi jsem se sešel a s jednou jsem dokonce již pár měsíců ve vztahu a jsem nadmíru spokojený. Za mě určitě doporučuji, na žádné "falešné" profily jsem nenarazil a ani jsem neměl problém s placením.

V pohodě

Flirtkontakt.cz

Flirtkontakt můžu doporučit, jsem tady spokojenej a že si někdo stěžuje na fake profily? A kde nejsou? Byl jsem registrovanej na více seznamkách a všude se objevil nějakej falešněj profil, kterej měl stáhlý fotky... tady to můžu náhlasit a oni bez problémů fake profily mažou - takže aspoň ňáká zpětná vazba narozdíl od jiných.

Flirt

Flirtkontakt.cz

Taky jsem to zkusil, nejdřív s členstvím zdarma, moc toho teda neuvidíte a ani nenapíšete, ale na zkoušku jak to funguje a co tam je asi stačí. Pak už to byla jenom moje volba. Koupil jsem si plné členství a začal si prohlížet holky. Některý fotky mi přišli divný ale sám jsem si dal svoji fotku až po tejdnu. Když mně někdo odmítne online tak je to pro mně snesitelnější než v reálu... Trpělivost taky moc nemám ale vybírat bylo z čeho tak jsem do toho šel. No buď holky nemaj dobrej vkus...nebo v mím případě musím víc zabojovat. S některejma jsem si psal pravidelně, některé mně poslali do hajzlu hned na začátku. Setkal jsem se jenom s jednou ale bylo to fajn, akurát že to nepokračovalo. No oba jsme vlastně hledali sex na jednu noc takže jsme věděli do čeho jdem. Já bych teda bral kdyby do toho šla zase ale...stejně dobrý. Zaplacený členství jsem si už zrušil s tim jsem problém neměl, zrušili mi to tak jak jsem chtěl. No je to na každym já to beru jako pozitivní zkušenost.

Klady
slušnej výběr neslušnejch...holek

Nevýhody
chybí třeba galerie fotek v rámci profilu, graficky by taky mohli stránku vylepšit

replies:

Recenze: V pohodě

mně to taky přijde v poho, kdo nezkusí neví

Recenze: Podvodnici

Chlapi, já teda nesouhlasim ! Jsem zde registrován asi roky, členství platim převodem a vše v pohodě. Jasně, že se občas objeví podivnej profil, ale to je na všech seznamkách...a že jsem jich už pár navštívil.